3/22/2009

nemsztori

jövök ki a boltból, kissé mellettem ordibál és lököd egy fiú egy másikat. pakolok be gyorsan, úgy tűnik, ennyivel vége a dolognak, másik jobbra, egyik balra. aztán hirtelen egyik másik után szalad, és hátba rúgja, épp a bolt előtt, aztán ütni kezdi, és ordibál - nem tudom mit, nem hallok. másik a falnak dől, bújik az arcával befelé, védi a szemüvegét, és tűri, hogy rugdalják a veséjét, egyik pedig ordibál, fenyeget, üt továbbra is. először messzebbről szólok, nem tudom, mit, aztán közéjük megyek. a kocsinak baszva végzem a "faszt szólsz bele te büdös kurva" mondattal a fülemben. sajog a derekam, amíg velem törődik egyik, másik iszkolni próbál. egyik még utánaszalad, megfenyegeti, eltiltja másikat még a környékről is. az megadóan megígéri, és el. függöny.
pattanak fel az autóajtók, csak 3 faszi nézte végig a jelentet tétlenül. egyik még ordibálja saját igazságát, úgy megy el a bolt előtt, minek ajtaja nyílik, s vagy 3 vásárló egyszerre lép ki rajta.
jóestét.

(nem, nincs semmi bajom, nem fáj semmim, nem köll aggódni, nem arról szól ez az egész. egyik cigány volt egyébként, másik meg valszeg egy hangyát sem taposott el egész életében. nemhogy egyiknek beszólt volna. ez a bajom max, nem más. )


Nincsenek megjegyzések:

Powered By Blogger