3/08/2009

életjel


szóval nem öltek meg az idegenek sem a függőágyért, sem idáért (pelegrina szorgosan ellenőrzött is, köszönöm!), egyszerűen csak nagyon jól érezték magukat minálunk. a pécsrevágyók ne olvassák tovább, mert megfájdul a szívük...

pénteken istván pincében indítottunk, aztán kávé a napsütéses jókai téren, egy kerékcserét is prezentáltam nekik rögvest (csak hogy tudják, hova jöttek), majd tettye és felszab.szobnál naplemente. este fokhagymás sajtkrém, házikolbász (márakinek), fröccsök és kuba.
szombaton uszodában kezdtünk, aztán villány vonattal, isteni borok szépen, szelíden, harcsapörkölt kapros túrós csuszával. pécsett művész, hangulat, zöld. mivel szülinapot is ünnepeltünk, a végére azért néhány pálinka is csúszott az ügybe.
ma reggel tulipánttal keltettek, meg egy kis hisztivel, mert a fiú nem tudott bejutni a házba, de asszem ez volt az egyetlen viharfelhő a hétvége egén. égervölgy, teca mama, pihenés, szépidő. a vásár kimaradt sajnos, de mindent ugye nem lehet. hát így. most elég fáradt vagyok és nincs kedvem a jövő héthez, természetesen. sírhanttal vigasztalódom, amit egy kedves illetőtől kaptam, akire szeretek így gondolni mostanában.


Nincsenek megjegyzések:

Powered By Blogger