1/22/2011

mondom, gyerekek,

ilyenkor azért hideg a biciGli sapka s kesztyű nélkül depláne, lábtyűje szerencsemelege csak emberlánynak. és a kakaó meg a narancsos-csokis máffinka, és derűs-kedűs csacsogópartnerek félpercre, mert aztán rohanás nagylányért és áttelepítés a következő barátnőhöz/családhoz (lennék most kamaszlány, esküszöm), közben nagyfiúcsekk, lejelentés, félórányi macskaetetés közben akkormár felmosok, közben fontosokkal napimiúság, mindenki jól van, megvan. a bázison meg raklapnyi dosszié; éves könyvelési anyag, helló - szemezgetünk egyelőre, nem kis harc lesz. csak előtte mégegyszer (hogyaztán még sokszor) táncikájunk, füttyöngjünk a gyömbéres-vörösteás állapotban boldogan
-- a héten meg még nem aludtam többet napi öt óránál, mondjuk a négyes átlag is elég rossz. lehet álmonhalok, se kávé, se más stimuláció*, csak a tested meg a tánc, meg a másfél órányi energiafecsked, meg hogy végülis az élet még úgy is szép, hogy most meg kell szakadni megint még napokig, aztán majd alszunk, és közben meg milyenjó oda is gondolni... hja.



*egy tejeskávét eléggé meg tudnék inni. húsra meg alkoholra egyáltalán nem vágytam a héten, de a kávé, na arra azért tudok szelíden egy csatornán egész nap gondolni... mély, szeretetteli a kapcsolatunk, simán.

Nincsenek megjegyzések:

Powered By Blogger