3/07/2010

mámoros tavaszunk érkeztéig

csupán kettő hetünk van, kedves pajtások - addig mindenki bírja ki az odabaszós telet, nincs más megoldás... a szlogenen hetek óta töröm a buksim, köszönet h-nak, hogy teszkóból kifele kigyózva rímet faragott, melyre sajnos már nem emlékszem, de benne volt a rágó, és a rum szó, az tutter.
ezeken kívül az elmúlt napokban igazán sok történedés volt, mostan akkor csak címszavakban, mer' (a mostanában) szokásos összeesés közeli állapotban vagyok, de legalább a kezem is úgy fáj mellé, hogy gépelni is maga a keresztrefeszítés kábé.
so,
mh2 minden mennyiségben, folyik ki a fülemen, a nadrágomon, a számon, az agyamon, a mindenemen - olyanokat műveltünk még, hogy bundáskenyér húsz főre, meg orosz vacsora, meg salátás ebéd, meg vodka, meg pálinka sok, meg füvek fák és virágok, meg kromofág, meg ablakfestés, meg parkettasúrolás, meg csillármosás, meg lépcsőházganyézás, meg csíkos falfestés, meg fúrások és faragások, meg kilincsfényezés kóla után szabadon, meg atomik mindenki barátja, aki takarít - jegyezzék meg kérem, sidol helyett egy éjszaka kóla! soha többet nem iszom olyat! - meg még galériapácolás, és sok barátkozás, és olyan fotók rólam/rólunk, amiken nem is mi vagyunk, hanem vmi gyönyörűségek (eddig fájt kibaszni az ablakon a fotóscuccra másfél millát, de már értem! - és folytatnám még a mondatot, de kilencedik sorban már nincs pofám.
meg h-val voltunk vidám tavaszi virágokért, amelyek virítnak a mocskos lakásomban, és tiszta ruhám sincs, jajnekem, és ettünk teca mamánál, és nem kaptunk adaptert, így nem műkszik a gépem, viszont feltámadt egyszercsak a 2002-es porfogó vasam, hála és köszönet érte.
meg már nem is kéne írni - én érzem a mámoros tavaszt (csak a sör és a hús hiányzik belőle), érezzétek ti is!

Nincsenek megjegyzések:

Powered By Blogger