11/28/2010

most meg

gyertyafényes a budapest, kicsit vissza is gondolok, de már most alig emlékszem, hogy is volt a mikor a mi.
az első pakit mindenestre maximálisan jól és szépen sikerült - madzagolódott szorosabbra barátságom macskástul, talasszástul, kávástul, rohamostul, fecskéstül, kiállítástul együtt, és közben tisztára olyan volt, mintha mindig is itt lennék, annyi egyéb ismerőst is az utamba sodort a szél. meg egy-két szép új találkozás is történt, örvendetes mindenképp.
a második pakitban viszont ráértem gondolkodni egy másik barátságos dologról, pont azért talán, mert annyira kívül estem minden körökön, hogy kábé az isteni lényem volt a legvalóságosabb beszélgetőpartnerem, ami mellesleg nem volt rossz élmény, hanem jól szórakoztunk, mint általában. arra mindenesetre rájöttem, hogy lehet szűkíteni bizonyos kereteket, különben sok időm veszik el úgy, hogy hasznosabban is tölthetném el. ez ilyen kapcsolati kérdés, amit tényleg nem árt átrágni, csak a miheztartás végett is.
amúgy meg már nekiláttam szorongani is a holnapi ellenőrzés miatt, és a hazatérésen is szorongok persze, mint mindig, szóval az egyébkénti nyálongást most nem tolom le, bár kétségtelenül fél perc alatt át tudnám érezni a hangulatát, mert van bennem hajlandóság a sóhajtozásra bőven...
így csak egy kis cohen, meg egy nagy kád fürdő képe lebeg a szemem előtt, mi mentőöv szok' lenni félelemtenger esetén.

Nincsenek megjegyzések:

Powered By Blogger