11/21/2011

őőő

lemaradás megint, de azért mondom, amire emlékszem.
hétfőn például majdnem elmentünk szaunába, de inkább nem, csak este vendégségbe. ugyanekkor megszületett matyink - többiek szélesebb kedvvel, mink diszkrétebben ünnepeltünk.
szerdán vonatoztam pestre, hogy a nagy utazás előtt pakolásszunk kicsit - itt igazán csajos pillanatok voltak: meleglakás, összesruha ki és fel, szortírozás, közben sok mosoly és néha kis sírdogálás, nem könnyű ám ez az egész, még ha elsőre hiperjól is hangzik. örülök, hogy ott lehettem, és folyamatosan áramoltatjuk azóta is az energiákat - egyelőre budapest és pécs közt, aztán majd becsatoljuk szingapúrt is. nagyonnagy szeretet van bennem azért, a sárga pillangók ezóta is cikáznak köröttünk, bizonyám.
itthon további aktívkodások - az öreggel dolgozunk heti 2-3 alkalommal (fizetésről még nem beszéltünk, persze, és már most megértem, ha nem fog végül tudni, max. aranyban vagy hollóházi porcelánban, bakker), az adventi koszorúk első köre* lement szombaton este (mondjuk német minimáltechnóra a karácsonykodás jegyében, ofkorsz), meg sütöttem tökegyedül, ezúttal csokidarabos, gyömbéres-meggyes piskótaszerű izét, elég profin, új tepsiben, tudod.
a vasárnap a családnál volt - és most mondom a lényeget: akkora takarót s huzatot kaptunk, hogy nagyobb, mint az ágyunk... innen képzeljetek el mindenféle jóságot/ugrásszerű életminőség-javulást és a többit.

*max a sajátomat tudom lefotózni, a többit már szétosztottuk. csilipaprikás adventikoszorú?! na?!

Nincsenek megjegyzések:

Powered By Blogger