11/28/2011

pelegrinával

és veszprémi barátainkkal MINDIG jó találkozni (még akkor is, ha ebben a szutyok világban még ebben a társaságban is előkerül a politika, pedig eddig nem szokott!), a Nivegyvölgyi Borok Házában mindig jó bort inni, norbikánál mindig jó aludni és ébredni - szeretem veszprémet és ezt a társaságot, na. és alig egy hónap múlva belemegyünk majd a havas svarcvaldba, ha addig okosan összegyűlnek a kétszázasaink, és akkor meg lesz módunk biztosan kettesben is inni-cigizni-csúnyánbeszélni a pelegrinával, mert az most azért hiányzott kicsit.
aztán anyukám adott sülthúst, az is mindig jó, meg egy fél autónyi kaját, az se' szar. itthon aztán suvickoltam vagy négy órát, hogy a cuccokat el lehessen pakolni valahová, de legalább a konyha most látszólag rendben.
vasárnap meg majdnem kirándultunk, de egyrészt kurvahideg volt, másrészt öt percen belül ismerőssel találkoztunk, és inkább továbbképzésen voltunk méhészkedésileg. a továbbiakban szokásos család-kör, pihenés és kettesbenlevés tehát nulla.
akkor lettem végképp ideges, amikor tennap este fél tízkor a pasim még rákezdett a legújabb faszságra, mert ettől azért viszonylag a falnak megyek. ki_akarok_vándorolni.

Nincsenek megjegyzések:

Powered By Blogger