10/19/2011

dokument_állok,

egyébre se kedv, se idő...
szóval pénteken megijedtünk retekileg ang miatt, ez azóta is tart... néha felvetődik, hogy el kell menni békéscsabára, olyankor romantikus és akciós képzelgéseim vannak az ügyet illetően, de még beteljesedés egyelőre nem volt.
hétvégén családoltunk, az mondjuk egy külön történet, de nem is tudom, hogyan kell/lehet arról írni, mert az ember max. a sajátjába mélyedjen bele, így gondolom, te meg megérted.
tortát is kaptam az összefogás jegyében, az mondjuk eléggé finom lett és szép, és a virágok is szépen őszölődnek az asztalon. és van új, meleg, kötött, szép sálam. és voltunk dráván napsütésben, és ettünk májat céklával, szóval nyugalom, ölelés, szeretet.
hét elején butapest, buta ügyekben székház tetején legalább a kilátás szép volt, ha más eredménye nem is lett a munkából kifolyó találkozásnak. egyéb találkozásaim energiákat tettek belém és sok szeretetet, amiatt most is mosolygok.
és azért sokan idegondoltak és/vagy mondtak szépeket a jeles alkalomra, meg is vagyok hatva rendesen. itt is köszönöm meg mindenkimnek. 

Nincsenek megjegyzések:

Powered By Blogger