6/22/2009

megint csak

gyorsan, mielőtt összeesés.
- nfg-t csudálatosan megszerelték - repül, mint az álom, van zöldkártyám, hihi, nem félek már annyira rendőrbácsitól. (volt bennem kis félsz, hogy az utolsó 1-2 napban fognak megbaszni így hét hónap után, de nem, de nem!). és hihetetlen élmény, hogy már én sem úgy szállok be, mint a zállatok, hanem mint minden normális ember. ennek minden ajtónyitásnál örülök. új nevünk - reméljük, átmenetileg - nffg, azaz nagy fekete-fehér gengszter. merthát a hátsó ajtó most még eléggé fehér...
- jó kis hétvége, csak kár, hogy pénteken késő éjjel kezdődött, ez nem igazságosság. (az sem, hogy ma egy kukoricatáblában végződött, mert ida megint hányt, mint a lakodalmas kutya, de ez egy másik sztori. ám a kocsit is össze. meg a lakást is. jókutya). volt grillezés 10 fokban eső után levendulás salátával, meg scrubs sok, meg ölelkezés is.
- kicsit csapdosnak össze a hullámok - az asztalomon már énse, nemhogy más, tábor két hét múlva stb., stb. nemszeretem sokdolgok.
- a virágaimmal meg nem vagyok elégedett, egyáltalán nem. eszik ezek a földet, vagy mi??? hova tűnt 1 hónap alatt a fele a talajnak? anyut nem merem megkérdezni, biztos tudnom kéne.
- sorozatban dexter. eléggé fosok egyedül nézni, de majd erőt veszek magamon.

Nincsenek megjegyzések:

Powered By Blogger