2/15/2011

hogy van-e

valami bajom azon kívül, hogy fáradt vagyok végletesen 12 hónapnyi őrület után, vagy nincs, végülis nem tudnám megmondani. csak hogy most nehezebben viselem a sokórányi munka utáni mégmunkát; reggel meg akarok halni a fáradtságtól; viszont nem is jókedvvel csinálom, amit csinálok, az meg külön szar. de legalább duplán próbálom a helytállást, az meg végülis jó.
meg kurvára elszomorít, amikor szenvedni meg fájni látom a barátaimat - mindenféle indulatok keletkeznek bennem a megnemértés miatt főleg, és a reménytelenségük és a képtelenségük is szorongást kelt. szeretném végteleníteni a türelmet és a szeretetet, csak ahhoz is energia és jókedv kell.
közben meg olyanokat is gondolok, hogy milyen dolog is ez a szerelem - mindegy majdnem, vele vagyok-e vagy nem vagyok vele, mindkét esetben vannak találkozások, és ez igazából eléggé megnyugtató és boldog érzés. (tudom, hogy elmúlik, de nem gondolok ezzel. vagy mondjuk gondolok, és amiatt azéletdekurvanehezenszépnéha oszlopba is húzok egy strigulát végül.)
szóval ilyenek vannak mindeközben.

Nincsenek megjegyzések:

Powered By Blogger