7/21/2011

belvárosi,

kicsit romos belső kert - osztott tulajdon, majdnem minden az önkormányzaté, lehet itten bérelni szociálisan például. beton mindenhol, meg egy kis kupi - ide járunk ki cigerettázni, kifakadni, megnyugodni, projektmegbeszélni meg minden ilyesmit. egyik szomszédunk a zsófinéniék - nagyobb fajta cigány család hazudós kislánnyal. dolgoztunk velük - már nem, de nincs harag vagy ilyesmi.
a másik szomszédunk meg 60 körüli néni, jól tartja magát, van frizurája, divatos szemüvege, floridában 9 hónapos unokája, spanyolba' a másik fia. szkájpnagymama, aki ebben a betontömegben 10 literes műanyag vödörben paradicsompalántát nevel. meg betonvirágtartóban kukoricát. a gyerekei hitetlenek a növénykéivel kapcsolatban, ezért készít néhány fotót, majd elküldi ímélbe'. frankó. nevet sokat, ahogy próbálja kezelgetni a digitális fényképezőgépet. mondja, nem minden a jólét. élhetne floridában, de ott nem jó. 
itt a jó, az udvarban- elnevelgeti a kis palántáit, beszélget a szomszédokkal, itt itthon van. nem tudja, értjük-e. de szerintem értjük.

Nincsenek megjegyzések:

Powered By Blogger