7/30/2008

a szánalmas

szó az egyik leggyakoribb mostanság a gondolataim közt, úgy hiszem. de használni most a fost fogom inkább.
- nagymami végre hazamehetett a kórházból, és ez örömteli, és remélem, végre aludt egy jót az éjjel. és az is nagyon frankós, hogy minden nap beszéltünk, szerintem mindkettőnknek jót tett! (az más kérdés, hogy kurva magyar egészségügy, hogy az istenbe van az, hogy 84 évesen 6 hétig kell éjjel-nappal fosni ahhoz - ebből 3 hét bentlakással az intézményben -, hogy végül kitalálják, antibiotikum kell, azt kész?!)
- adómentesen adható béren túli mifasznak köszönhetően annyi kuttúra jegyet kapok, hogy még fosni is múzeumba járok majd az idén. (az más kérdés, hogy pécs városában nem is nagyon lehet máshol használni, mint múzeumban, meg a szerintem igen fos nemzetis színházban. áááá.)
- úgy tűnik, sikerül megválnunk a birtoktól - megállapodás született a vételárat illetően. állatijó. új életet kezdhetek, vagy vmi ilyesmi. (a fos csak annyi, hogy nem akarnak foglalózni, de szerződni meg viszont azonnal, a messzi meg épp vitorlázik.)
- a nagy örömhírek végett üvegpezsgővel tértem tegnap haza. (aztán végül úgy esett, hogy egyedül kellett meginnom az egészet, így most hangulatilag, párkapcsolatilag és egészségileg is nagyon fosul vagyok.)

(két szót nagyon utálok egyébként - nyilván többet is, de most ez jut eszembe - az egyik a hányás, a másik meg a fos.)

Nincsenek megjegyzések:

Powered By Blogger